Onze diensten

Telefoon- en agendabeheer

Wij bieden u de mogelijkheid om uw patiënten ongestoord aandacht te geven zonder dat u overbelast wordt door telefoons.

Online agenda en berichten

De prestaties van TeleMedical kunnen online geraadpleegd worden via de virtuele receptie. Met deze applicatie kan je online of via je smart phone in real time bekijken welke oproepen er zijn binnengekomen bij ons en welke afspraken wij geboekt hebben voor u. U kan ook zelf uw agenda online beheren. Aangezien alle informatie realtime wordt doorgestruurd zijn dubbele boekingen in uw agenda uitgesloten. Verder biedt de virtuele receptie de mogelijkheid om:

  • Tijdelijke instructies aan ons over te maken
  • Zelf je agenda te configureren
  • Het instellen en beheren van de patiëntenmodule waarmee de patiënten zelf online afspraken kunnen boeken
  • Het bekijken van de oproepen en oproepstatistieken

Afspraken door patiënten

Via onze patiëntenmodule is het ook mogelijk dat patiënten op een bijzonder eenvoudige manier afspraken in de online agenda kunnen boeken zonder tussenkomst van de arts of het telesecretariaat. Uiteraard gebeurt dit niet alleen eenvoudig, maar vooral heel veilig dus, zonder risico op schending van de privacy.

Vanuit de virtuele receptie kan u als arts zelf de types afspraken definiëren en de duur ervan vastleggen. Bovendien is het mogelijk , via diezelfde interface, te bepalen hoe de voorgestelde keuzemogelijkheden van afspraken aan de patiënt, naadloos aansluiten bij uw verdere dagindeling. De patiënt wordt vooraf via e-mail en/of SMS herinnerd aan zijn of haar afspraak. De applicatie werkt ook perfect op een smart phone en kan naadloos worden geïntegreerd in uw website.

Gratis persoonlijke website

Wij stellen een website ter uwer beschikking, die we samen met u configureren. De patiënten kunnen eveneens langs deze weg online afspraken maken, via de geïntegreerde patiënten module.